Dasma Favor Ide: Personalizuar çokollatë Hershey-së

18 dhjetor 2007 ngaNdiqni Mua më Pinterest

çokollatë personalizuar Hershey

Këtu është një shkëlqyer ide favor dasmës për mysafirët tuaj. Bar i Hershey e çokollatë është një preferuar klasik në të gjithë botën, me puthje të qenit një trajtojnë parti popullore për të dy fëmijët dhe të rriturit. A e dini se ata ofrojnë çokollata të personalizuar për dasma, ditëlindje, dhe partitë e tjera? Zgjidhni mes tradicionale çokollata Hershey-së (Kisses, Minatures, dhe të rregullta) dhe ata kanë paketuar në letër të bukur të personalizuar. Ata kanë marrë shumë harton për të zgjedhur nga dhe ju mund të përfshijnë tekstin personalizuar në këmishë si emrat tuaj dhe datën e dasmës tuaj.

Çokollata personalizuar Hershey mund të porositen online nga faqet e internetit si Hersheys mbështjellë .


Foto
Postimet e ngjashme

Share Kjo

Ndiqni Mua më Pinterest

3 Komente

  1. Ju gjithashtu mund të përdorni këtë për Chocnuts! : D Kam dhënë një shkarko për template Photoshop në Ime Tagalogisht Dasma , mendoj pwede Rin yan sa Hersheys, por ju do të duhet për të rregulluar përmasat.

Trackbacks / Pingbacks

  1. DIY Favor Dasma Paketimi | Dresses shoqëruese e nuses Blog - [...] qese letre është më e përshtatshme për favore të vogla martesë që vijnë në grupe, të ngjashme me çokollatë të personalizuar, apo papeshë ...

Lini një Koment

Kalo në faqen tonë celular