Perfect fustan: Filipiniana ...

Mar 20, 2012 nga

The Perfect Gown: Filipiniana wedding dress by Malou Castillejos

Do të kishte menduar këto kukulla Barbie hapi rrugën për "The Perfect fustan"? Ndoshta Malou Castillejos ishte e destinuar ...

lexo më shumë

Vanessa Matsunaga-Sunga '...

21 qershor 2011 nga

Vanessa Matsunaga-Sunga-së John Herrera Dasma fustan

Le të bëjmë një vështrim në atë që nuset të famshëm lokale janë veshur për një ndryshim! Të pazakontë "shkallë" detaje mbi ...

lexo më shumë

Temat Unique Dasma nga Jos ..

28 prill 2010 nga

Temat Unique Dasma nga Catering Josias

Nëse keni menduar se Catering Josia ishte vetëm për ushqim të mirë, mendoni përsëri. Në përpjekjet e tyre për të ofruar më të mirë ...

lexo më shumë

Win një P500, 000 Banquet Dasma ...

2 prill 2010 nga

Win një P500, 000 Banquet Dasma nga Mandarin Oriental Hotel

A jeni i lidhur nyjë në mes 1 maj 2010 dhe 31 dhjetor 2011? Libri i dasmës tuaj në Oriental Hotel Mandarin dhe për të marrë një ...

lexo më shumë

Favor Dasma: i punuar me dorë zvicerane ...

Mar 19, 2010 nga

Favor Dasma: Chocolate i punuar me dorë zvicerane nga Paulene CHOCOLATS Suisses

Ndërsa fotot e dasmës do të ndihmojë mysafirët tuaj mbani mend se sa fun ata kishin në dasmën tuaj, nuk do të doni një martesë ...

lexo më shumë

Martesor çanta nga Bolsito

26 nëntor 2009 nga

Martesor çanta nga Bolsito

Të gjithë sytë (lente) dhe do të jetë në ju gjatë ditën tuaj të madhe, dhe aksidente bukurinë e papritur mund të ndodhë edhe nëse ju keni tuaj ...

lexo më shumë

Kalo në faqen tonë celular