Martesor dushi jo-tradicionale

Jan 5, 2008 ngaNdiqni Mua më Pinterest

Kthehu në ditë, dushe martesor përdorur të jetë një mbledhje tradicionale dhe në vend të zihet fryma. Një i afërm i nuses do të hedhin partinë ku nusja do të marrë dhurata të modës së vjetër që janë menduar për të ndihmuar e saj të bëhet një grua e mirë dhe për të krijuar një fole të ngrohtë fuzzy për fëmijët e saj në të ardhmen. Sot, megjithatë, dushe martesor janë për të nuses, i cili është me kohë të plotë profesional mbante një kolegj apo edhe një diplomë master. Ajo ka një shumëllojshmëri të gjerë të hobbies, nga pazar për ngjitje malore, dhe e vetmja kohë që ajo do të përdorë ndonjëherë një blender është për të bërë pije të ngrira koktej. Dhurata më e mirë për të dhënë në një dush martesor janë dhurata ekskluzivisht për të nuses.

Një dhuratë shporta themed bën një dush jo-tradicionale martesor dhuratë të madhe. Ju ndoshta jeni një mik i mirë i nuses që e di atë brenda dhe jashtë; mbushur deri shportën me artikujt që do të korrespondojnë me hobi të saj. Për shembull, të përfshijë furnizime scrapbook-marrjes në dhuratë shporta nëse ajo gëzon duke Scrapbooks së bashku. Për një momentin që do të shërbejë për një qëllim të dyfishtë, përfshijnë pajisje wedding-themed scrapbook në mënyrë që ajo mund të krijojë një mekanizëm sahati paharrueshëm për përgatitjet e saj të dasmës dhe dhuntitë dhe dëshirat që ajo të marra nga miqtë dhe familjen.

Një dhuratë praktik kjo është një hit në shumë dushe martesor është një grup i kuzhinës-me kuzhinë një kthesë. Merrni një të mesme collander çelik me vrima. Merrni një bandë e enë kuzhine që kanë vrima në fund të trajtuar, si një shpatull apo një mbajtës makarona, pastaj i lidhin ato me collander me shirita ngjyrë. Vendi atë në një kuti për dhuratë dhe kur nusja hap atë, ajo do të mbajë një collander me vegla varur.

Së fundi, në qoftë se ju e dini ku nuses dhe dhëndërit do të për muajin e mjaltit e tyre, ju mund të merrni edhe ato gjëra që ata mund të përdorin gjatë pushimeve të tyre. Nëse, për shembull. ata do të drejtohet për të Hawaii, të marrë atyre një udhëzues të udhëtimit, qirinj tropikale-aromatike, një doracak Tiki bar për kokteje, dhe kujtesa të vogla të Hawaii se nusja mund të mbani në shtëpi. Ju gjithashtu mund të përfshijë diçka tradicionale, si dantelle brendshme blu (për "diçka blu"). Vendin të gjitha këto objekte në një sarong, të cilat nusja mund të veshin gjatë udhëtimit. Jo vetëm që këto dhurata muajin e mjaltit, e përshtatshme; nusja mund t'i përdorë ato përsëri dhe përsëri edhe kur muaji i mjaltit ka mbaruar.
Postimet e ngjashme

Share Kjo

Ndiqni Mua më Pinterest

2 Komente

  1. Çfarë ide e madhe. I love idenë e vënë së bashku një shportë në bazë të nuses të jetë hobi dhe i pëlqen. Kohët e fundit kam pasur një mik të marrë një shportë kopshtarisë plotë të gjërave që ajo mund të përdorin në kopshtin e saj ose për kopshtin e saj.

Lini një Koment

Kalo në faqen tonë celular